Ojala-Niemelä tyytyväinen VT 21 saamaan rahoitukseen

Tiedotearkisto,Tiedotteet

Tiedote Julkaistu 05.02.2016

SDP:n eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja Johanna Ojala-Niemelä on tyytyväinen, että valtatie 21 perusparannukselle saatiin rahoitus.

– Tien eteen rahoituksen järjestymiseksi on tehty jo vuosia hartiavoimin työtä, kapea ja huonokuntoinen tie on vaarallinen lisääntyneiden matkailijoiden ja raskaan liikenteen vuoksi. Tieltä suistumisia on ollut jopa 140 vuosittain ja tämä kertoo jo karua kieltä tien nykyisestä kunnosta, Ojala-Niemelä toteaa.

Hänen mukaansa käsivarren elinkeinojen elvyttämiseksi ja saavutettavuuden parantamiseksi tieyhteys on elintärkeä. Parempi tie avaa suuria mahdollisuuksia muun muassa Luoteis-Lapin matkailulle.

Liikenne- ja viestintäministeriö tiedotti tänään käyttävänsä 35 miljoonaa euroa tien perusparannukseen sekä tiehen liittyvän Aurora-hankkeen automaattisen liikenteen testialueseen ja osaamiskeskukseen.

– Toivon Aurora-hankkeelle menestystä ja uusia työpaikkoja sekä paikallista liiketoimintaa Luoteis-Lappiin. Toivottavasti työt tiellä päästään aloittamaan mahdollisimman pian, Ojala-Niemelä toteaa.

http://www.sdp.fi/fi/uutiset/10373-ojala-niemela-tyytyvainen-vt-21-saamaan-rahoitukseen

Lisätietoja: 

Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä 

p. 050 512 2663