JOHANNA OJALA-NIEMELÄ EHDOLLE EDUSKUNTAAN

Tiedotearkisto,Tiedotteet

Rovaniemen sos.dem. Työväenyhdistys on nimennyt Rovaniemeläisen varatuomarin Johanna Ojala-Niemelän (43) ehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaaleihin. Työväenyhdistys keskusteli myös Mikkel Näkkäläjärven ehdokkuudesta ensi kesän eurovaaleissa.

Ojala-Niemelä on toiminut kansanedustajana vuodesta 2007. Hän toimii myös Rovaniemen kaupunginvaltuuston sekä Lapin Liiton valtuuston II varapuheenjohtajana.
– Haluan tehdä kansanedustajan työtä mahdollisimman täysipainoisesti Rovaniemen seudun ja koko Lapin eteen. Koen, että jokainen tehtävä, johon lähtee, on hoidettava täysillä. Lukuisten kyselyjen ja tiedustelujen myötä haluan tehdä jatkohaluni selväksi tässä vaiheessa.
– Tulevalla vaalikaudella eriarvoistumiskehitys on pysäytettävä. Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja lapsiperheet ovat joutuneet leikkausten kohteeksi ja moni on arjessaan ajettu nyt todella ahtaalle. Yhteiskuntaa markkinaehtoistetaan kovaa vauhtia. Tähän tarvitaan muutos ja sitä haluan olla tekemässä. Koen, että minulla on verkostot ja osaaminen, joita tarvitaan tuossa tehtävässä onnistumiseksi.
Rovaniemen sos.dem. työväenyhdistys tulee asettamaan reilut parikymmentä ehdokasta syksyn maakuntavaaleihin.

Lisätiedot:

Johanna Ojala-Niemelä, puh. 050 512 2663