Hyvät ystävät,

Tiedotteet

Olen ehdokkaana kevään eduskuntavaaleissa, jotka pidetään 14.4.2019. Haluan muuttaa Suomen suuntaa ja kutsun Sinut mukaan. Sipilän hallitus on leikannut kaikkein pienituloisimmilta opiskelijoilta, työttömiltä, lapsiperheiltä ja eläkeläisiltä. Haluan toimia oikeudenmukaisen tulonjaon toteuttamiseksi ja eriarvoistumiskehityksen pysäyttämiseksi.

Kuluneella vaalikaudella julkinen valta on pyritty korvaamaan markkinoiden vallalla ja tästä esimerkkeinä ovat muun muassa SOTE-uudistus, jossa Sipilän hallitus haluaa avata miljardien markkinat terveysjäteille valinnanvapauden nimissä. Uudistuksessa tärkeintä tulee olla terveyserojen kaventaminen, saumattomien hoitoketjujen toteutuminen sekä ylikansallisten yhtiöiden voiton tavoittelun suitsiminen. Terveydenhoidosta ei saa tehdä bisnestä.

Vanhuspalvelut ja niiden laatu ovat jatkuvasti lehtien otsikoissa. Hoitajamitoitus ei yksin paranna kaikkia ongelmia, mutta hoitajien määrällä on merkitystä. Heille, jotka tarvitsevat kaikkein eniten apua arjessaan ja ovat eniten riippuvaisia hoivasta sillä on väliä, kuinka monta hoitajaa on työvuorossa. Tämän vuoksi esitämme 0,7 hoitajamitoituksen kirjaamista lakiin. Muista tärkeistä teemoista, joita haluan olla edistämässä eduskunnassa, voit lukea kirjoituksissani tai kuulla tilaisuuksissani.

Kampanja tarvitsee tekijöitä ja tukijoita – Sinua! Ota ystäväsikin mukaan! Pääset heti mukaan sinulle sopivalla tavalla. Voit osallistua yhteisen tavoitteemme saavuttamiseksi monella eri tavalla: kirjoituksilla, kannanotoilla tai vaikkapa vain peukuttamalla sosiaalisessa mediassa ja muissa verkostoissa. Kampanjassa tarvitaan kahvin keittäjiä ja mainosten jakajia. Myös maakuntakierrokselle tarvitsen apujoukkoja mukaan.

Kampanja syö rahaa ja pienetkin lahjoitukset kartuttavat kivasti vaalikassaa. Minua on mahdollista tukea osoittamalla haluamanne summa vaalitukitililleni vaalit 2019: FI95 5640 0220 1527 92, vast. ottaja Johanna Ojala-Niemelä. Olen kiitollinen kaikesta avusta! Myös uudet ja tuoreet ideat kampanjan läpiviemiseksi ovat tervetulleita. Ehdota rohkeasti.

Tavoitteena on, että SDP on vaalien jälkeen suurin puolue ja teemme yhdessä Antti Rinteestä seuraavan Suomen pääministerin! Vaalityötä kirittää nyt hyvä suunta gallupeissa. Niiden varaan ei kuitenkaan voi tuudittautua. Nyt tarvitaan kovaa työtä ja suurta sydäntä, jotta SDP saavuttaa hyvän tuloksen Lapissa.

 

Kevätterveisin

Johanna Ojala-Niemelä

SDP:n eduskuntaryhmän I vpj.

Valtiovarain- ja talousvaliokunnanjäsen

Perustus- ja liikenne- ja viestintävaliokunnan varajäsen

Ammattiliitto JHL:n edustajiston jäsen

 

Ota yhteyttä pienissä ja suurissa asioissa.

johanna.ojala-niemela@eduskunta.fi

050 512 2663

 

Vaalipäällikkö:

Helena Tiuraniemi, p. 040 310 1295

helena.tiuraniemi@gmail.com