Johanna

Olen 46-vuotias perheenäiti Rovaniemeltä. Toimin neljättä kautta SDP:n kansanedustajana Lapista. Koulutukseltani olen ulkomaankaupan merkonomi ja varatuomari – Lapin yliopiston kasvatteja. Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi 11-vuotias Aava-tyttö ja 14-vuotias Veeti-poika. Asumme Rovaniemellä Ounasvaaran juurella. Syntyisin olen Muoniosta, josta kirjoitin ylioppilaaksi.

Eduskuntatyön kautta olen mukana valmistelemassa lainsäädäntöä perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana ja tarkastusvaliokunnassa.

Olen toiminut Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunnan jäsenenä vuodesta 2011 ja kuulun myös Arktisen alueen parlamentaarikkokonferenssin Suomen valtuuskuntaan. Olen aiemmin toiminut myös SDP:n eduskuntaryhmässä 1. varapuheenjohtajana.

Minut on valittu Rovaniemen kaupunginvaltuustoon ja olen Lapin liiton valtuuston jäsen. Kuulun Kemijoki Oy:n hallintoneuvostoon, JHL:n ja Tradekan edustajistoon ja olen mukana 4-H-liiton toiminnassa.

Eduskunnan kansanedustaja-sivulta löydät tietoa valiokunnista joissa toimin, luottamustehtävistäni sekä kaikki eduskunnassa pitämäni puheenvuorot. Pääset sivuille tästä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *